Hovikeittiöt Oy

Liukuovet ja kaapistot – koko paketti meiltä

 Kodin säilytysratkaisut räätälöitynä kotimaisilta ammattilaisilta

Liukuovikaapit ovat erinomainen ratkaisu kaikkiin kodin säilytystarpeisiin. Liukuovet vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin tavalliset ovet ja soveltuvat siksi ahtaisiinkin tiloihin olematta kenenkään tiellä. Liukuovikaapeilla voidaan joko piilottaa tavaroita katseilta taikka korostaa niitä; esimerkiksi eteisessä takit ja kengät saa kätevästi ovien taakse piiloon, kun taas olohuoneessa lasisten liukuovien taakse saa esille kauneimmat koriste-esineet. Uudista kotisi säilytysratkaisut tähän päivään ja nauti näppärämmästä arjesta – kauttamme saat kaikenlaiset liukuovet ja kaapistot mittojen mukaan valmistettuna.

Kodin säilytysratkaisut räätälöitynä kotimaisilta ammattilaisilta

Ryhdikkäät säilytysratkaisut kodin kaikkiin huoneisiin

Liukuovikaapit ovat näyttävä ja näppärä ratkaisu kaikkiin kotisi huoneisiin. Pääyhteistyökumppanimme on kotimainen Pohjanmaan Liukuovi Oy, jonka mallistoista löydät varmasti mieluisat ratkaisut tilaan kuin tilaan. Pystymme toteuttamaan yksilölliset liukuovikaapistot seuraavilla profiileilla:

  • alumiini
  • teräs
  • peili
  • maalattu lasi
  • levypinnat


Ovien lisäksi pakettiin kuuluvat tietysti myös komero, mekanismit, saranat ja muut tarvittavat osat. Neuvomme mielellämme kotiisi sopivien materiaalien valinnassa ja huomioimme aina myös tilan, minne liukuovet ollaan asentamassa. Esimerkiksi peililiukuovet tuovat lisää avaruutta ja tilan tuntua, ja ne ovatkin suosittuja etenkin eteistiloissa sekä makuuhuoneiden kaapistoissa. Liukuovia kannattaa harkita myös keittiöremontin tai kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Tilaa liukuovikaapit mittatilaustyönä

Emme toimita tilauksesta valmiita paketteja kotiovelle, vaan panostamme yksilölliseen palveluun. Näin varmistamme, että kauttamme tilatut liukuovikaapit istuvat täydellisesti paikoilleen ja vastaavat asiakkaan tarpeita. Kartoituskäynnillä mittaamme tarkasti kohteen ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tilaan sopivan kokonaisuuden. Näin uusi kaapisto sulautuu saumattomasti sisustukseen.

Muista kotitalous­vähennys!

Kun teetät remontti- tai kunnossapitotöitä kotona tai vapaa-ajan asunnolla, voit vähentää osan remontin kuluista verotuksessasi kotitalous­vähennyksenä. Kotitalous­­vähennyksen suuruus vaihtelee vuosittain, ja uusimmat tiedot löydät aina Verohallinnon sivuilta. Kotitalousvähennys on rahanarvoinen etu – muista hyödyntää se.