Hovikeittiöt Oy

Meiltä yksilöllinen keittiöremontti Mäntsälässä

Uudista kerralla koko keittiö tai raikasta ilmettä pienin kohennuksin

Keittiöremontti on suomalaisten kotien yleisimpiä remontteja. Viihtyisä ja toimiva keittiö kohentaa asumismukavuutta ja saa arjen rullaamaan sujuvammin. Olipa mielessäsi sitten pienimuotoinen kohennus tai kokonaisvaltainen keittiöremontti, Mäntsälän & muun Etelä-Suomen seudulla palveleva Hovikeittiöt on sopiva kumppani toteutukseen. Huolellinen suunnittelu on palvelumme ydintä; tulemme tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana selvitämme toiveesi ja laadimme budjettiisi sopivan ehdotuksen remontista. Pienilläkin uudistuksilla voi saada jo ison eron aikaan! Ota yhteyttä tai tule käymään toimipisteellämme – aloitetaan uuden keittiösi suunnittelu jo tänään.

Keittiöremontti Mäntsälä | Tilaa meiltä mittatilauskeittiö

Mittatilauskeittiö, jonka avulla arki on helpompaa

Mittatilauskeittiö toteutetaan tarkasti asiakkaan toiveiden sekä kohteen mittojen mukaan niin, että käytettävyys on optimaalinen ja hukkatilaa ei jää. Meille on tärkeää toteuttaa ensiluokkaista jälkeä. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi kotimaisia, samat arvot jakavia tavarantoimittajia. Voit tutustua mallistoihin valmistajien sivuilla:

Keittiötoteutusten ohella olemme erikoistuneet säilytysratkaisuihin ja kauttamme onnistuu myös kylpyhuoneremontti

Keittiön suunnittelu ja toteutus sinulle sopivalla budjetilla

Jos kokonainen keittiöremontti tuntuu liian suurelta projektilta, voimme suunnitella keittiöllesi hieman edullisempaa kohennusta. Jo pelkästään keittiön kaapin ovet, vetimet taikka tasot vaihtamalla keittiö saa aivan uutta, raikasta ilmettä. Kysy rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja; meillä on kokemusta keittiösuunnittelusta jo yli 30 vuoden ajalta, joten näkemyksiä ja ideoita kyllä riittää.

Näin toimimme:

  • tulemme paikan päälle tekemään maksuttoman kartoituskäynnin
  • kysymme toiveesi, käymme mallistot läpi ja teemme mittaukset
  • teemme ehdotuksen toteutuksesta
  • teemme piirustukset ja suunnitelmat, jotka hyväksytämme sinulla
  • huolellisen suunnittelun jälkeen laskemme jämptin tarjouksen
  • kun kauppa on tehty, sovimme aikataulut ja alamme hommiin!

Putki- ja sähköasennukset aina ammattilaisten toimesta

Keittiöremontti sisältää tietysti myös tietyt putki- ja sähkötyöt. Asennukset hoituvat kätevästi alihankintana pätevien ammattilaisten tekeminä; me hoidamme aikataulutuksen, mutta laskun saat suoraan asennusliikkeeltä. Käytämme vain meille tuttuja putki- ja sähköasentajia, jotta voimme taata laatutason ja turvallisuuden.

Muista kotitalous­vähennys!

Jos uusi keittiö tai kylpyhuone on ajankohtainen, muista, että voit vähentää osan remontin kuluista verotuksessasi kotitalous­vähennyksenä. Kotitalous­vähennyksen suuruus vaihtelee vuosittain, ja uusimmat tiedot löydät aina Verohallinnon sivuilta. Kotitalousvähennys on rahanarvoinen etu – muista hyödyntää se.