Hovikeittiöt Oy

Laadukas kylpyhuoneremontti Mäntsälässä makusi mukaan

Kylpyhuone on keittiön ohella kodin käytetyimpiä huoneita. Siksi kylpyhuonetilojen toimivuuden ja käytettyjen kalusteiden laadun ja kestävyyden huomioiminen ovat avainasemassa, kun kylpyhuoneremontti on suunnitteilla. Pienestäkin tilasta saadaan ammattimaisella suunnittelulla järkevä, hyvin toimiva tila, jossa tavarat pysyvät järjestyksessä ja jota on ilo käyttää aamusta iltaan. Hovikeittiöt toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen aina suunnitelusta lopputarkastukseen asti. Voit itse valita mieluisat materiaalit laajasta valikoimastamme tai antaa meille vapaat kädet suunnitteluun. Yhtä kaikki, saat uuden kylpyhuoneen helppona avaimet käteen -palveluna. Mäntsälän seudun ohella palvelemme sopimuksen mukaan koko Etelä-Suomen alueella. 

Mäntsälän seudulla palveleva Hovikeittiöt toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen aina suunnittelusta lopputarkastukseen asti.

Suosimme suomalaisia valmistajia ja yhteistyökumppaneita

Kuten keittiöprojekteissakin, myös kylpyhuoneremonteissa kotimaisten valmistajien ja yhteistyökumppanien suosiminen on meille tärkeää. Teemme yhteistyötä muun muassa seuraavien valmistajien kanssa:

Kylpyhuoneremontti on iso satsaus, jossa suunnitteluvaihe on tärkeä – meiltä saat ideat, neuvot ja tietysti tekijät parhaimpaan mahdolliseen toteutukseen.

Putkityöt ja sähköasennukset ammattilaisilta

Kylpyhuoneremontti on märkätilaremontti, jossa keskeisessä osassa ovat putkityöt sekä myös sähköasennukset. Koska palvelemme avaimet käteen -periaatteella, saat tietysti myös nämä työt kauttamme. Asennukset hoituvat alihankintana tuttujen, pätevien ammattilaisten tekeminä; me hoidamme aikataulutuksen, mutta laskun saat suoraan asennusliikkeeltä. Käytämme vain meille tuttuja putki- ja sähköasentajia, jotta voimme taata laatutason ja turvallisuuden.

Näin toimimme:

  • tulemme paikan päälle tekemään maksuttoman kartoituskäynnin
  • kysymme toiveesi, käymme mallistot läpi ja teemme mittaukset
  • teemme ehdotuksen toteutuksesta
  • teemme piirustukset ja suunnitelmat, jotka hyväksytämme sinulla
  • huolellisen suunnittelun jälkeen laskemme jämptin tarjouksen
  • kun kauppa on tehty, sovimme aikataulut ja alamme hommiin!

Muista kotitalous­vähennys!

Jos uusi keittiö tai kylpyhuone on ajankohtainen, muista, että voit vähentää osan remontin kuluista verotuksessasi kotitalous­vähennyksenä. Kotitalous­vähennyksen suuruus vaihtelee vuosittain, ja uusimmat tiedot löydät aina Verohallinnon sivuilta. Kotitalousvähennys on rahanarvoinen etu – muista hyödyntää se.